Göksu nehir kenarında kurularak yarım pansiyon çalışmakta olan ipek koza tamamen sessizliğe bürünmüş ağaçlar ve çiçekler içerisinde göksu nehrine cephesi olan 2.000 m² genis bir alana kurularak geniş bir bahçeye ve yeşilliğe özen gösterilerek doga ile iç içe hazırlanmış her bir köşesi özenerek dekore edilmiş butik tarzı bir aile işletmesidir.




Özenle hazırlanmış iskelesinde, şömineli cafe, huzur içerisinde şömine başında mum ışıklarıyla aydınlatılmış restaurantında bir akşam yemeği düşündüğünüzde bize ulaşın.



özen ve sevgi ile hazırlanan açık büfe kahvaltı ve damak tadınıza göre lezzetli hazırlanan soğuk meze çeşitleri ve balık, ızgara çeşitleriyle 12 ay boyunca siz değerli misafirlerimizin hizmetindeyiz.



İskelesinde balık tutma imkani, kano, deniz bisikleti, sandal, tekne, bot, kara bisikletiyle gezinti yapma imkanı sağlayan, bahçesinde hamak, minder, sezlong gibi aktiviteler bulunan IPEK KOZA cennetten bir parça, sizleri bekliyor.



Lezzet kalite, temizlik ve güler yüz ariyorsaniz bizi arayin.



Birde 20 yillik tecrübesiyle Ilhan ustanin baklavasindan tatmayi unutmayin!
Agva Ipek Motel' in odalari sizleri evinizin rahati ve huzurunu tatilde de sürdürebilmeniz için neredeyse bir ev havasinda tasarlanmistir.




Odalarimizdaki standartlar;

Jakuzili & Sömineli odalar

Sömineli odalar

Standart odalar

Odalarimiz konum olarak nehir ve orman manzarali olarak tasarlanmistir.
İletişim


Otelimize ulaşım hakkında yardım almak için bizlerden telefon yolu ile yardım alabilirsiniz.ağva konaklama, ağva motelleri, ağva şile, ağvada konaklama, ipek koza motel, istanbul ağva, ucuz tatil, şilede konaklama



Rezervasyon ve diğer konularda bize info@ipekmotel.com adresinden yazabilir yada (0216) 721 74 03 numaralı telefon ile bizimle irtibat kurabilirsiniz.



Adres: Eski şile yolu No:4 Ağva Şile / İSTANBUL



Tel: (0216) 721 74 03 - 721 77 36



Fax: (0216) 721 77 37



Email: info@ipekmotel.com



Web: www.ipekmotel.com

2 Yorumlar

  1. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. Merhaba tesisimiz hakkında tesisimizi karalama amacıyla yazılan bu yorumu yazan kişi veya kişileri tüm ipek koza motel ekibi olarak kınıyor art niyetli bizi tesisimizi çekemeyen birinin yazdığını beyan ediyoruz.Hani bazı şeyler vardır yaşamadan bilinmez yaşayıp görmek gerekir .işte bizde yaşamadan bize böyle leke atarak kötülük yapmak isteyen bu basit haysiyetsiz kişiliksiz insanların zaten aramızda olmasını asla istemiyoruz.bir çok yorum ve sitelerde tesisimiz hakkında yorumlar var ki bu yorumları misafirlerimizin yazdığını zaten siz değerli arkadaşlarımız göreceklerdir. Yazılanların tesisimizle hiç bir alakası olmayan bir beyan olduğunu bildirir tüm İPEK KOZA MOTEL EKİBİ OLARAK TEKRAR bu tarz kişilerin kişiliksiz olduğunu beyan eder bu yorumu okuyan arkadaşların www.neredekal.com sitemizden bizleri takip edebilirler. www.ipekmotel.com İlhan Kazcı

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski