Sapanca Clup Lale Otel
Club Otel Lale -SapancaYeşil ile mavinin kucaklaştığı Sapanca, eşsiz doğası ile sizleri bekliyor. Yeşilin her tonunu bulabileceğiniz ormanları ile , içme suyu niteliğindeki tertemiz gölü ile gerçek bir doğa harikasıdır Sapanca. Yılın dört mevsimi ayrı bir güzelliği vardır burada doğanın.
Sapanca gölü kenarında 5000 m2′ lik yemyeşil bir alanda kurulmuş bir tesis. Toplam 65 yatak kapasiteli 26 odalı oteli, 150 kişilik kapalı 300 kişilik açık restaurantı, 140 m2′lik toplantı salonu ,üzerinde gündüzleri güneşlenebileceğiniz akşamları ise keyif ile yemeğinizi yiyebileceğiniz 150 m2 ‘lik ahşap iskelesi , hafta sonları canlı müzik dinleyebileceğiniz sörf barı, bir çok doğa ve su sporlarının yapılabildiği aktivite merkezi ile 2002 yaz sezonundan itibaren yeni bir anlayış ile hizmet veriyor siz müşterilerine.
sapanca nerde kalınır
Sapanca lale otel
Mavi ile yeşilin kesiştiği sessiz bir doğa ortamında dinlenirken aynı anda tüm su sporlarını yapabilme imkanını bulabileceğiniz, İstanbul bölgesine en yakın tesis Club Otel Lale.
Haftasonu İstanbul’dan kaçmak isteyenler için hoş bir mekan denemenizi tavsiye ederim.Sapanca nerede kalınır sorusu için uygun bir cevap sapanca lale otel..
İletişim :
Adres: ÖzkumCaddesiNo:17 Sapanca / SAKARYA
Tel: 264 582 89 30 / Fax: 264 582 91 19
www.laleotel.com / Mail:laleotel@laleotel.com


Post a Comment

Daha yeni Daha eski