erikli en ucuz pansiyon arıyorsanız doğru yerdesiniz, erikli konaklama tesisleri ile ilgili sitemizde bir çok bilgi mevcuttur. Erikli Otel ve Pansiyonları hakkında detaylı bilgiler mevcuttur.Erikli de konaklayabileceğiniz pansiyon evler,oteller,apartlar siz tatilcileri ağırlamaktan onur duyar. Erikli pansiyon fiyatları sezon içinde değişiklik gösterebildiğinden en sağlıklısı telefonla arayarak fiyat almaktır.

Erikli pansiyon otel, erikli pansiyon ucuz, erikli pansiyon ve apartlar, erikli pansiyon ve fiyatları gayet ekonomiktir, erikli tatil, erikli tatil beldesi, erikli tatil evleri, erikli tatil köyleri, erikli tatil köyü pansiyon fiyatları, erikli tatil pansiyon, erikli tatil pansiyonları, erikli tatil yerleri, eriklide apart daireler, eriklide eğlence mekanları, eriklide gece kulupleri mevcut olup deniz,kumsal,gece hayatı gayet hareketlidir.

Eriklide her keseye uygun kiralık daireler bulabilirsiniz, eriklide konaklama yerleri, eriklide pansiyon, eriklide pansiyonlar, eriklide tatil, eriklide tatil yapılacak yerler pek çok mekan bulunmaktadır, eriklide ucuz pansiyon arıyorsanız doğru yerdesiniz., Eriklideki pansiyonlar istanbula yakın tatil yerleri arasında ilk sıralarda gelmektedir. istanbula yakın ucuz pansiyonlar, otel erikli, otel erikli fiyatlarını telefonla sorunuz.





Pansiyonumuz Plajın hemen yanıbaşında, bahçeli ve deniz manzaralı merkezi evimizde hizmet vermekteyiz. Ev denize 20 metre mesafededir. 1+1 iki daireden oluÅŸan evimizde her bir dairede bağımsız mutfak ve banyo bulunmaktadır. Televizyon, buzdolabı ve hidrofor bulunmaktadır. Essiz deniz manzaralı balkonlar tatil keyfinizi tamamlayacak niteliktedir. Istanbul’ un sadece 2,5 saat uzağında hayal ettiÄŸiniz huzuru ve keyfi eviniz rahatlığında yaÅŸamanız için sizleri bekliyoruz,

Tel: 0 284 737 40 84 Cep: 0 532 653 24 20 
Email: info@erikliapart.com

Post a Comment

Daha yeni Daha eski