Ağva da hafta sonu konaklayacak otel arıyorsanız doğru yere geldiniz.Ağva Merkezde Bulunan Eftelya Otel, Ailece Rahat Huzurlu Sakin, Bir Konaklama Yapabilirsiniz. İster Deniz Güneş Keyfi Yapın ,İster Doğa Çevre Gezileri Yapabilirsiniz. Eftelya Otel Fiyatları sezon içerisinde değişiklik göstermektedir.Yer Durumu ve Fiyat İçin telefonla iletişim kurunuz. İstanbul'dan İster Kendi Otomobiliniz ile İster Otobüsle 1 saat İçerisinde Ağva'ya Ulaşın




Ağva Eftelya Otelin Standart Odalarında Tatil Süresince Rahatınızı Sağlayacak Tüm İhtiyaçlar Düşünülmüştür. Kalabalık Ailece Gelmeyi Düşünüyorsanız Otel İle İrtibata Geçip Oda Ve Yatak Durumunu Sorabilirsiniz. Otel Yaz Kış Hizmet Vermektedir.

Merkezde Kalarak Ağva'yı Keşif Edebilirisiniz. Göksü Nehrinde Doğanın Güzelliklerini İzleyerek Tekne Turu Yapabilir, Ağva'nın Harika Kumsalında Güneş Deniz Kumun Tadını Çıkarabilirsiniz. Görülecek Diğer Yerler Arasında Gelin Kayası, Kilimli Koyu Bulunmaktadır.

Yöresel ve Doğal Malzemeler İle Özenle Hazırlanmış Sabah Kahvaltıları ve Akşam Yemekleri Damağınızda Unutulmaz Lezzetler Bırakacaktır. Eftelya Otelde, Kışın Şömine Kenarında Romantik Akşam Yemekleri Sizleri Bekliyor.

Siz de Ağva da harika bir tatil geçirmek isterseniz,Sizler için seçtiğimiz ağva Eftelya oteli tercih edebilir,memnun kalırsanız dostlarınıza  tavsiye edebilirsiniz.Konaklama ve diğer aktiviteler ile ilgili diğer konaklayanların yorumlarını okuyabilir yada otel ile ilgili tatil yorumunda bulunabilirsiniz.

Adres :  Ağva Merkez Mah. Yakuplu Cad. Ağva
 Telefon : 0 216 721 73 93  
 Gsm :      0 532 721 54 81
E mail : info@bnnagva.com

 Ağvada Kalacak Ucuz Yerler, Ağva Apartları, Ağva Haftasonu Konaklayacak Oteller, Ağva Kahvaltı Mekanları, Ağva Kahvatı, Ağva Otel Fiyatları, Ağva Otel Fiyatları 2015, Ağva Otelleri, Ağva Pansiyon Fiyatları 2015, Ağva Pansiyonları,  Ağvada Kalacak Ucuz Oteller, En Iyi Kahvaltı Mekanları, Göksu Nehri Kenarında Kahvaltı, Haftasonu Kalınacak Oteller, Istanbul Çevresi Dinlenme Yerleri, Istanbula Yakın Kahvaltı Mekanları, Istanbula Yakın Tatil Yerleri

1 Yorumlar

  1. Ben Burada çalışmıştım Ağva tatili için gerçekten en iyi otellerden birisi olduğunu söylesem yanlış olmaz heralde,2015 ağva pansiyon fiyatları ve İstanbula yakın gidilecek yerler arasında hem yakın hem de uygun fiyatlı ucuz oteller bulabilirsiniz.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski