Hakan Pansiyon Kleopatra Plajına 160 mt Mesafesi Vardır. Alanya'nın Şehir Merkezine 1km Uzaklıktadır. Sanki Kendi Evinizdeymiş Gibi Oldukça Rahat ve Samim Bir Şekilde Tatilinizi Geçireceksiniz. Yazın ve Kışın Sezon Boyunca Hizmete Açık Hakan Pansiyon Ekonomik Fiyatları ve Odalardaki Müsaitlik Yer Durumu İçin Tatile Çıkmadan Önce Bilgi Alabilirsiniz.

Hakan Pansiyonun Sade Ama Temiz, Ferah Odalarında Balkon, Tv, Klima, Minibar Her Odasında Bulunmaktadır. Ortak Mutfağı Tüm Konuklar Serbestçe Kullanabilirler. 2 li  3 lü Yataklı Oda Harici ve İlave Yatak Odalara Konulabilmektedir.

Hakan Pansiyonda Sabah Kahvaltıları Sizlere Her Gün Açık Büfe Konsepti İle Verilmektedir. Beş Çaylarında Hamur İşi Yiyecekler İkram Edilmektedir. Öğlen ve Akşam Yemeklerini İsterseniz Bol Seçenekli Alanya'daki Restoranlarda Alabilirsiniz.

Alanya'nın Harika Denizi ve Kumuyla Bir An Önce Buluşmak İstiyorsanız, Kleopatra Plaja Sadece 150 mt Yakınlıktasınız. İsterseniz Kendi Zevkinize Göre Pansiyonun Mutfağında Özel Olarak Yemek Yapabilirsiniz. Bir Gününüzü Manavgat Çayında Tekne İle Gezintiye Ayırın ve Şelalede Balık Keyfi Yapın.

Adres :Kızlar Pınarı Mh. Öğretmenevi Sokak No:7 Alanya

Telefon :  + 90 242 513 3754
 Alanya Apart Otel Fiyatları 2015, Alanya Apart Oteller, Alanya Hakan Pansiyon Fiyatı, Alanya Otel Fiyatları 2015, Alanya Otelleri, Alanya Pansiyon Fiyatları sezon içerisinde değişiklik göstermektedir, Alanya Pansiyon Fiyatları 2015 için tesis ile iletişim kurunuz, Alanya Pansiyon Isimleri sitemizde yer almaktadır, Alanya Pansiyon Rehberi olan sitemiz pansiyonnet, Alanya Pansiyonlar tatil için gerçekten güzel tesislerdir, Alanya Ucuz Konaklama arıyorsanız doğru yerdesiniz, Alanya Ucuz Konaklama Yerleri arasında hakan pansiyon yer almaktadır, Alanyada Nerede Kalınır tabi ki hakan apart, Alanyada Tatil 2015, Alanyada Ucuz Pansiyonlar, Alanyada Ucuz Tatil için bizi tercih ettiniz.

Post a Comment

Daha yeni Daha eski