otel resimi
Erikli işçimen Otel
Edirne Keşan'ın deniz sahili beldesi Erikli'de güzel bir tatil sizi bekliyor.Erikli işçimen otel olarak siz sayın misafirlerimizin tatilini huzur içinde geçirmesi için tüm imkanlarımızla hizmetinizdeyiz.

Otel 33 double, 9 trible toplam 42 oda ve 93 yatak kapasitelidir. Tamamen kelebek möble ile döşenmiş odalarbölgenin en konforlu hotelinde kalmanın zevkini yaşatacaktır. Misafirlerin isteklerine uygun olarak sigara içilmeyen odalar da mevcuttur.
plaj görünümü
erikli plajı

Oda Özellikleri : 24 saat Sıcak Su, minibar, heat-pump klima (sıcak & soğuk), müzik yayını, TV, telefon, saç kurutma makinası, duş & WC, Wireless hizmeti
odalar
erikli İşçimen Otel odalar

Otel İçi Hizmetler : 24 saat oda servisi, uyandırma servisi, kuru temizleme, çamaşırhane, gazete standı, döviz bozdurma, oto/yat kiralama, çiçek hizmeti, bebek bakıcılığı(isteğe bağlı), wi-fi internet.

Minik Misafirlerimiz;
Otelimizde 0-7 yaş arası misafirlerimizin yatak ve kahvaltısı bize ait olup diğer ekstraları size aittir. 7-11 yaş arası misafirlerimiz %50 indirimlidir.

Fiyat Politikası;
Dönemlere ait piramit usulü fiyat politikası uygulanan otelimizde ayrıca Kredi kartına taksit imkanı da bulunmaktadır.Erikli'de İşçimen Otel de konaklamak bir ayrıcalıktır.İşçimen otel Erikli otelleri içerisinde ayrı bir yere sahiptir.Erikli Otel fiyatları hakkında bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak için iletişim numaralarından arayabilir yada web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

İşçimen Hotel
Adres : Saros Körfezi Erikli Sahili Yalı Mevkii
Erikli / Keşan / Edirne
Telefon :(+90 284) 7373148 – 737 31 50 – 737 31 52
Faks :(+90 284) 737 31 34
GSM : (0545) 737 31 48
Email : info@iscimenhotel.com.tr

Post a Comment

Daha yeni Daha eski