Şarköy Beyaz Balina Otel
 Şarköy de bulunan Beyaz Balina Otel Hizmet kalitesi ile tatilinizi huzur içinde geçirmeniz için tüm imkanları ile sizleri misafir etmekten onur duyar.Şarköy de tatil ve konaklama amaçlı otel,motel arıyorsanız, Şarköy de nerede kalınır,hangi oteli tavsiye edersiniz diye sorarsanız sizlere Şarköy Beyaz Balina Oteli tavsiye ederiz.


Şarköy Beyaz Balina Otel. Denize sıfır manzarasıyla kapalı açık restaurantı klimalı, uydu tv yayınlı, mini barlıdır. 24 saat sıcak su mevcuttur tesisimiz hem yazlık hem de kışlık olup siz değerli misafirlerimizin hizmetindeyiz. Otelimizde kış sezonunda kalorifer ve klimada mevcuttur. Binamızın girişi resepsiyon bölümümüzde 30 kişilik lobimiz mevcuttur. 

Odalarımız:
Otelimizde mevcut 36 adet odamız bulunmaktadır. Odalarımızın 24 tanesi double çift yataklı olup 12 tane odamız  çift yataklı ve aynı zamanda tekli yataklarda mevcuttur. Yine  4 adet 4'er yataklı odamız vardır 1 adet double 2 adet tekli yatak bulunmaktadır. Odalarımızdaki mevcut olan klima, televizyon, telefon, sıcak su 24 saat hizmet verilmektedir…
Beyaz Balina Odalar


Restaurant:
Otelimiz kapalı alanda restaurant bölümümüzün 170 kişi kapasitesi ile hizmet vermektedir. Aynı zamanda ön bahçe kısmında deniz manzaralı 350 kişilik restaurant bulunmaktadır.


Beyaz Balina Plaj
Eğlence:
Otelimiz Düğün sünnet, nişan, toplu yemekler gibi aktiviteler için geniş bahçe ve kapalı alana sahiptir. Aynı zamanda kuzey tarafında 1000’m2lik alanda her türlü meyve ağacı olan bahçemizde balık havuzu ve piknik alanı ile siz müşterilerimize hizmet vermektedir. 



İLETİŞİM VE REZERVASYON
Telefon: 0282 518 43 24 
Gsm: 0542 282 58 71 
E-Posta: info@beyazbalinaotel.com

1 Yorumlar

  1. Yaz-kış kalınabiliyor olması büyük bir avantaj.... Kış tatili için de rahat ve huzur verici bir ortam bulmak gerekebilir...Teşekkürler...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski