2008 sezonunda hizmete giren Ova Pansiyon adından da anlaşılacağı gibi Mesudiye'nin Ovabükü köyündedir. Denize sıfır konumda olan pansiyonumuzda siz değerli konuklarımız için özel unutulmaz bir tatil yaşatıyoruz. Bir aile işletmesi olan Ova Pansiyonda sizlere Akdeniz ve Ege yöresinden birbirinden farklı ve leziz yemek çeşitleri de sunmaktayız. Rahat ve huzurlu bir tatil geçirmeniz için bu özel aile işletmesi sizlere hizmet etmekten mutluluk duymaktadır. Gelin sizler de huzur dolu bir tatil yaşamak için Datça'nın en güzel büklerinden birisi olan Ovabükü'nü tercih edin.


Tesis özellikleri:


Pansiyonumuzda 11 oda, 3 Bungalow ev bulunmaktadır. Denize sıfır konumda ve bahçe içerisindedir. Pansiyonumuzda; Bilgisayar, internet, uydu yayınlı tv, barbekü hizmeti, otopark ve organik tarım ürünlerinden de faydalanabilirsiniz. Oda fiyatlarına kahvaltı dahildir, plajda ücretsiz şezlong ve şemsiyelerimizde bulunmaktadır. Ayrıca sizlere özenle hazırlanmış birbirinden leziz yöresel ve zeytinyağlılar sunmaktayız.



Oda özellikleri:
Odalarda duş, wc, klima, 24 saat sıcak su,kablosuz internet.


ULAŞIM


KARAYOLU; Datça-Marmaris arası karayolu 72 km'dir.İzmir'e 350 kilometre uzaklıkta olan Datça'ya Marmaris'ten saat başı kalkan klimalı küçük otobüsler ile ulaşabilirsiniz.Ankara ve İstanbul'dan bir çok otobüs firması da Datça'ya sefer düzenliyor.Datça-Reşadiye'ye geldiğiniz zaman knidos levhasından sağa döndükten sonra yaklaşık 1 km sonra karaköy ve mesudiye ayırımına gelirsiniz.Mesudiye yönüne doğru gittikten sonra yaklaşık 15 km sonra palamutbükü ve mesudiye yol ayırımından sola saptıktan sonra Ovabükü'ne ulaşırsınız.İstanbul-Datça:955 km,Ankara-Datça:830 km,Bodrum-Datça:245 km

DENİZYOLU; Cuma günleri İstanbul'dan kalkan İzmir-İstanbul feribotu ile gece istirahatı ve gemi keyfi yaparak İzmir'e,oradan da 3-4 saatte Datça'ya ulaşabilirsiniz.Haziran ve Ekim ayları arasında Bodrum-Datça Körmen Limanı arasında arabalı feribotlar sabah 9:00 ve 17:00'de karşılıklı iki yöne sefer düzenliyorlar.Feribota;karavan,motosiklet ve araba alınıyor.Feribot bilgileri için http://www.datcaferibot.com/ adresine bakabilirsiniz.
HAVAYOLU; İstanbul ve Ankara'dan,Bodrum ve Dalaman hava alanlarına ulaşabilirsiniz.Dalaman Havaalanı ilçeye 170 km ve Marmaris'e kadar servis bulunabiliyor.Bodrum uçuşlarında da feribot saatlerine denk gelen uçaklar var.

Adres : Mesudiye Ovabükü Datça / Muğla / Türkiye
Telefon :(0252) 728 0105
Cep :0.532 364 4184 - 0.544 565 4184

Post a Comment

Daha yeni Daha eski