Olympos Otantik Pansiyon Deniz ile ormanın bütünleştiği yemyeşil doğası ile size özel bir tatil imkanı sunuyor.Burada yetişen organik yiyecekler ile kahvaltınızı yapacak,orman içinde size özel hazırlanan ahşap ağaç evlerde konaklarken evinizin rahatlığını yaşayacaksınız.

TATİLİNİ DOĞAYLA İÇ İÇE ORTAMDA DİNLENEREK GEÇİRMEK İSTEYENLERİN ADRESİ OLİMPOS OTANTİK PANSİYON



Olimpos Otantik pansiyonda Ormanın büyülü havasında,kuş cıvıltıları içerisinde sabaha merhaba diyebilirsiniz.Gününüzü olimpos sahilinin masmavi pırıl pırıl sularında yüzerek yada olypmos tarihini iceleyerek orman içinde yürüyüş yaparak geçirebilirsiniz.

PANSİYON FİYATLARI

Pansiyon fiyatları  konaklama artı kahvaltı artı akşam yemeği dahil kişi başı 50 TL'den başlayan fiyatlarla.Fiyatlarımız sezon içerisinde değişiklilik gösterebilir.pansiyon fiyatları ile ilgili en sağlıklı bilgiyi telefonla arayarak öğrenebilirsiniz.

İLETİŞİM VE REZERVASYON

Tel:0538 8464207

OLİMPOS'A NASIL GİDİLİR
Olimpos - Antalya'dan Kemer'e ulaştıktan sonra, Kumluca istikametine devam etmelisiniz. Antalya'dan yaklaşık 75 kilometre sonra ulaşacağınız Ulupınar'ı geçer geçmez solda Olimpos 11 ve Adrasan  Levhalarını görürsünüz. Kavşaktan 7 kilometre sonra da sahile ulaşabilirsiniz.
  
  Burada dikkat etmeniz gereken olimpos ile çıralı levhalarını karıştırmamanız çünki eğer çıralı levhasından dönerseniz olimpos'a gelmek için yaklaşık 30 km. fazladan yol yapmak zorunda kalırsınız...
   Antalya Otogardan her saat başı BATI ANTALYA TUR tarafından Olympos yol ayrımına kadar ulaşabilirsiniz.Daha sonra yol ayrımında yerel minübüsler ile OLYMPOS'a ulaşabilirsiniz.

  Eğer kış ayında kafa dinlemek için OLYMPOS'u tercih ettiyseniz yol kavşagından Olympos'a gitmeniz biraz sıkıntılı olabilir bunun için yapmanız gereken en akıllıca şey rezervasyon yaptırdığınız pansiyonu arayarak sizi yol ayrımından almalarını söylemek olaçaktır.Hemen hemen tüm işletmeler bu hizmeti vermektedir.

  Kendi aracı ile Olympos'a ulaşmak isteyenler Antalyadan Kemer istikametine doğru yol tabelalarını takip ederlerse OLYMPOS'a çok rahat biçimde ulaşabilirler.

Post a Comment

Daha yeni Daha eski